• Seuraa meitä

Davines

Davines on italialainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa Parmassa maailmankuuluja, laadukkaita hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Davines aloitti toimintansa v.1983 tutkimuslaboratoriona ja valmistajana selektiivisille kosmetiikkamerkeille. Kymmenen vuoden kokemuksen jälkeen v.1993 he lanseerasivat omaa nimeä kantavan kampaamosarjan, jota myydään nykyään yli 70 maassa.

Davines valmistaa kampaamotuotteita suurella intohimolla. Sitoumuksesta merkkiä kohtaan kertoo myös yrityksen nimi Davines, joka tulee perustajien lapsien Daviden ja Stefanian nimistä.

Davines filosofia hiustenhoitotuotteiden kehittämisessä on kestävä kauneus (Sustainable Beaty). Kestävä kauneus tarkoittaa kauniita hiuksia huomioiden yhteisöämme ja ympäristöämme. Päämääränä on luonnollisen kauniit ja terveet hiukset. Haluamme levittää kauneutta yhteisöömme hyvien tekojen, kauneuden ja taiteellisuuden kautta. Ekologisten valintojen kautta suojelemme ympäristöämme ja yhteisömme kauneutta myös jälkipolville. Davines on mukana Slow Food järjestössä sekä Presidia- projektissa ja myös Lifegateympäristöjärjestön Zero Impact -projektissa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin autan mielelläni sopivan löytämiseksi juuri sinun hiuksillesi